Боал е производител на дограми и фасади с над 14-годишна история. Създадени сме през 1998 година, като специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и пвц дограма, фасадни и покривни конструкции и др. В нашата нова производствена база в София разполагаме с модерно оборудване и високо квалифицирани служители, което гарантира, че изработваните от нас дограми и фасади са от най-високо качество.Ако желаете да бъдете наш дистрибутор и да станете част от нашия екип, попълнете формата за контакт по-долу или се обадете на посочените телефони и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Производствената база на Боал е една от най-големите в страната. Работим с профили на реномирани марки, а нашите специалисти непрекъснато се стремят да усъвършенстват процеса на производство на дограма за да бъдем винаги лидери на пазара по отношение на качеството на продукцията.

Боал предлага комбинация от атрактивни цени и професионално изпълнение на вашите поръчки. Ние сме коректен партньор и полагаме изключителни грижи, за да бъдат нашите партньори максимално доволни от продуктите и обслужването ни. Благодарение на тясното ни сътрудничество с водещи европейски производители имаме възможност да покриваме високите изисквания на нашите клиенти по отношение на качеството и надежността на изделията ни.  Професионализмът и прецизността са водещи при монтажа. Всички профилни системи са сертифицирани за качество по  DIN ISO. PVC профилите съответстват и на изискванията на RAL – GZ /, които включват ударна жилавост на профилите по DIN 53753, химическа устойчивост, динамична якост на студ, устойчивост на светлина и на атмосферни въздействия. Свържете се с нас и нашите специалисти ще ви обяснят в детайли за всички предимства на продуктите, изработвани от Боал.

Фирма  „БОАЛ” е сертифицирана по ISO 9000:2000.

Научете повече за нашите сертификати тук.

Стабилен ръст

Боал е един от най-бързо растящите производители на дограма в България. Постоянно разширяваме продуктовата си гама и развиваме нови партньорства с реномирани европейски марки, за да затвърдим пазарния си дял и за да продължим стабилния си ръст. Търсим нови партньори в страната и чужбина с цел разширяване на нашата мрежа от дистрибутори. Предлагаме гъвкави цени – за краен клиент и такива без вкл. стъклопакети и монтаж. Ние предлагаме на нашите партньори максимално изгодни условия и за двете страни и имаме желание да изграждаме дългосрочно и устойчиво сътрудничество.

Ние Ви предлагаме:

  • Познати, качествени и наложени  на пазара марки, като Rehau и Alumil, които са постоянни търсени от крайните клиенти;
  • Да разработим успешни начини на сътрудничество, които са полезни и за двете страни;
  • Специализирано обучение на вашите сътрудници;
  • Специални условия, които ще увеличат обема на продажбите ви;
  • Да предоставим мостри на профилните системи, с цел по-добро представяне пред потенциалните клиенти, което ще доведе до по-високи обороти;
  • Да консултираме Вашите сътрудници бързо и професионално, когато имате нужда;
  • Да гарантираме точните срокове за доставка и изработка;
  • Да осигурим транспорт до крайния клиент и при нужда и професионален монтаж;
  • Да предоставим необходимите сертификати и да поемем гаранционното обслужване на нашите продукти;
  • Да осигурим бърза и качествена продукция, независимо от количеството дограма – винаги с радост ще приемем поръчката Ви;

Свържете се с нас и нека заедно поставим началото на едно успешно партньорство!

Вашето име (задължително)

Фирма

Вашият Email

Вашият телефон

Вашето съобщение