БОАЛ

Фирма Боал произвежда, доставя и монтира ПВЦ и алуминиева дограма, окачени фасади, стъклени витрини, зимни градини, входни врати, гаражни и охранителни ролетки, щори и мрежи против насекоми. Създадени сме през 1998 година и сме оторизиран представител за България на ПВЦ профили REHAU, както и на алуминиевите профили на Alumil и Etem и покривните прозорци Velux.

Поръчайте си прозорец, който да служи на вас, а не вие на него. Ние ще ви помогнем това да се случи чрез професионална консултация и продукти от най-високо качество.

  • Ако на вас Ви харесва да прекарвате вечерта в топла и уютна обстановка.
  • Ако вие обичате тишината и чистотата в дома си.
  • Ако през зимата искате да гледате снега навън, а не замръзналите прозорци.
  • Ако предпочитате красива гледка през прозореца, а не дебел слой прах между рамките, то отговорът Боал идва от само себе си!

ПОРЪЧАЙ И НИ ПРЕПОРЪЧАЙ!

Най-добрата реклама за нас са нашите доволни клиенти, което гарантираме чрез качествено и навременно изпълнение на поръчките при изключително конкурентни цени.

Боал има внедрена и сертифицирана система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008, сертификат №BG12021Q от BUREAU VERITAS.

НАШАТА МИСИЯ

Боал притежава собствена производствена и складова база направена по европейски стандарт, оборудвана със съвременни специализирани машини с висока производителност. Поради големият мащаб на производството на дограма и множеството региони, които обслужваме, разполагаме и със собствен транспорт. Произвеждаме висококачествена дограма с оригинални немски профили Rehau (Рехау), с алуминиеви профили Alumil и други доказани марки.

ТЪРСИТЕ КАЧЕСТВЕНА ДОГРАМА НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ?