Гаражни врати и охранителни ролетки:  Естетичност, здравина и функционалност, гарантират сигурност и спокойствие.

Боал предлага ролетни гаражни врати на Ролтенда и други марки. Изработват се от устойчиви алуминиеви ламели със специален полиуретанов пълнеж, който подсигурява висока степен на шумо и топлоизолация. Отварянето им е изключително лесно, благодарение на вградения мотор, а също и относително безшумно. Управлението може да бъде чрез бутон или пък с дистанционно управление. Основните цветове са бяло, кафяво, дъб, орех, махагон, но съществува опция и за други цветове по поръчка. Гаранцията на вратите е 10 години.

Монтирайки ролетна гаражна врата ще може автомобил да паркира и непосредствено пред гаража, без да пречи на достъпа до него. Ако изберете пък опцията с дистанционно управление ще може да отваряте гаража си без да излизате от автомобила – едно истински удобство за дъждовните и студени дни. 

На същия принцип са изградени и охранителните ролетки, но са изработени предимно от стомана за допълнителна здравина. Може да бъдат с плътни ламели или с оплетка, както и с ламели със специална декорация. Подходящи са за магазини, офиси, търговски обекти.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Боал предлага и секционни гаражни врати, които се произвеждат от платно от стоманен профил, запълнено с пенополиуретан и покрито с пвц фолио. Отварянето е нагоре до хоризонтално положение. Възможно е поставянето на електрически двигател и дистанционно управление.