Прозорците с PVC дограма Vivaplast предлагат модерно решение за дома на достъпни ниски цени. Дограмата от VIVA Plast осигурява висока топло и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия!

Заповядайте в наш офис за да се убедите лично в качествата на PVC дограмата VIVA Plast и в ниските й цени.

Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена изолация. Богатият избор на профили пък позволява лесен избор на желания дизайн за вашия прозорец. Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.

Профилът VIVA Plast произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен и конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. Използването на най-новитe немско-австрийски технологии, инструменти и материали, осигурява производството на висококачествени профили. Като използва най-качествените суровини съгласно световните стандарти, продукцията е издържлива на екстремни климатични условия.

Повърхността на три и четири камерните системи VIVA Plast са с най-висок клас на блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, отговарящ на нормите за чиста околна среда. Профилите VIVA Plast изложени на драстични амплитудни атмосферни условия /влажност, средни месечни температури над 35°С и -10°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове / запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие – така наречените “POWER TOOLS”.

Персоналът на фирма “ВИАС” завърши успешно своето обучение в института на фирма “Greiner Extrusionstechnik”. Внедряването, пускането и контрола в предприятието се извършва от австрийски инженери.

Напълно автоматизираният процес на производство гарантира високото качество, чийто контрол се извършва, чрез специално разработена програма от Института на фирма “Greiner Extrusionstechnik” – GETU.